El Geriàtric Palafolls publica un vídeo d’agraïment a l’esforç del seu personal i a les famílies

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El personal de la residència palafollenca, situada als peus de la carretera de Malgrat, ha publicat aquesta setmana un vídeo amb el qual ha volgut mostrar el seu agraïment al personal que hi treballa, així com a l’ajuda de les famílies dels residents.

Des de l’inici de la pandèmia, els geriàtrics han estat un dels espais on la lluita contra el coronavirus ha estat –i continua essent encara- molt complicada. És per això que el centre ha volgut fer un vídeo en què es mostren positius davant la situació. El clip va recorrent les instal·lacions del geriàtric palafollenc i van apareixent els seus usuaris i el seu personal sostenint missatges d’ànims i positius per afrontar la lluita contra la Covid-19. Eva Àlvarez, treballadora social del centre assegura que el vídeo també vol mostrar als familiars, que fa 2 mesos que no poden visitar als avis, la situació i el dia a dia dels residents.

Àlvarez explica que aquests dos mesos han estat molt complicats perquè és una situació per la que no estaven preparats. Això ha obligat a adoptar tota classe de precaucions. Fa sols uns dies Metges Sense Fronteres va visitar el centre per avaluar els punts febles de la protecció contra la pandèmia.

En el vídeo, el Geriàtric Palafolls agraeix l’ajuda que assegura que rep diàriament de les famílies i a tot el personal que “està donant el màxim”, així com a l’Ajuntament de Palafolls, la Policia Local, Sanitaris per la República, la Cooperativa Agrària de Tordera, el Rotary Club, la Farmàcia Mariona i a totes les famílies que han cedit de forma desinteressada material sanitari.

 

 

L’Ajuntament de Malgrat també publica un vídeo d’agraïment a la ciutadania

El consistori malgratenc ha fet públic aquest matí a través de les seves xarxes socials un vídeo amb imatges aèries del municipi com a agraïment a la ciutadania davant del confinament. El vídeo recorre a vista de dron i també des de terra diferents racons de Malgrat i va acompanyat de la música de l’Orquestra i Cor del Gran Teatre del Liceu interpretant “Nessun Dorma” de Giacomo Puccini.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics