URGENT

Acaben les obres de remodelació dels accessos per vianants a l’avinguda del Mar

Compartiu aquesta història

La rotonda d’accés al barri de Sant Lluís per l’avinguda del Mar ja té enllestits els accessos adequats als vianants, en un punt on, fins ara, les persones que decidien creuar la carretera ho havien de fer refugiant-se a les illetes de la mateixa girola.

De fet, els treballs han consistit en la creació de 4 passos de vianants tant per la part palafollenca com la part malgratenca de la rotonda, i s’han millorat també les pròpies illetes.

Els treballs van començar a mitjans d’abril, i amb ells també es va anunciar la remodelació i trasllat de la parada de bus de la part de Palafolls cap a la banda de Malgrat, amb la millora dels passos de zebra que hi comuniquen; una actuació que resta pendent.

D’altra banda, l’Ajuntament de Palafolls també va anunciar en el seu moment que estudiava la millora de la seguretat en l’accés al Geriàtric de Palafolls, situat als peus de la carretera de Malgrat, on no hi ha cap pas de zebra que hi doni accés.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics