La Biblioteca de Palafolls s’adhereix al concurs “Llegir té premi”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Biblioteca Enric Miralles de Palafolls ha anunciat aquesta setmana l’adhesió a aquesta iniciativa, que té per objectiu el foment de la lectura entre els infants i joves de 8 a 16 anys.

Segons expliquen els mateixos organitzadors, Biblioteques Públiques de Catalunya i Legiland Club, els participants del concurs trien una lectura entre més de 600 propostes en català, castellà i anglès. Un cop feta la lectura, responen una sèrie de preguntes sobre el que han llegit. Si encerten, aconsegueixen punts per pujar de nivell, desbloquejar peces de l’avatar, guanyar medalles digitals i pujar en els rànquings per optar a més premis.

El concurs informa que, com més títols llegits i respostes encertades, més punts se sumen al compte del lector i de l’equip i s’escala en el rànquing del concurs. A la vegada, el personal de les biblioteques i els docents fan seguiment virtual de l’activitat lectora dels seus usuaris i poden fer recomanacions i animar-los a mesura que llegeixen i progressen en el joc.

Des de la biblioteca de Palafolls s’ha animat als infants i joves a participar en aquesta iniciativa triant al centre palafollenc com a biblioteca de referència.

Per inscriure’s al concurs “Llegir té premi” cal entrar al web www.llegirtepremi.cat i omplir el formulari de registre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics