URGENT

La Biblioteca de Palafolls s’adhereix al concurs “Llegir té premi”

Compartiu aquesta història

La Biblioteca Enric Miralles de Palafolls ha anunciat aquesta setmana l’adhesió a aquesta iniciativa, que té per objectiu el foment de la lectura entre els infants i joves de 8 a 16 anys.

Segons expliquen els mateixos organitzadors, Biblioteques Públiques de Catalunya i Legiland Club, els participants del concurs trien una lectura entre més de 600 propostes en català, castellà i anglès. Un cop feta la lectura, responen una sèrie de preguntes sobre el que han llegit. Si encerten, aconsegueixen punts per pujar de nivell, desbloquejar peces de l’avatar, guanyar medalles digitals i pujar en els rànquings per optar a més premis.

El concurs informa que, com més títols llegits i respostes encertades, més punts se sumen al compte del lector i de l’equip i s’escala en el rànquing del concurs. A la vegada, el personal de les biblioteques i els docents fan seguiment virtual de l’activitat lectora dels seus usuaris i poden fer recomanacions i animar-los a mesura que llegeixen i progressen en el joc.

Des de la biblioteca de Palafolls s’ha animat als infants i joves a participar en aquesta iniciativa triant al centre palafollenc com a biblioteca de referència.

Per inscriure’s al concurs “Llegir té premi” cal entrar al web www.llegirtepremi.cat i omplir el formulari de registre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics