Els hospitals de Calella i Blanes s’uneixen per recordar les víctimes de la Covid-19

Foto: CSMS
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: CSMS

Aquest passat divendres, els dos centres hospitalaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva van acollir un acte de record a les persones que han mort per culpa del coronavirus. L’objectiu, segons ha assegurat la mateixa corporació, era retre homenatge a les persones que han mort per culpa de la Covid-19 i fer arribar el condol a les seves famílies, en un moment en què les circumstàncies no permeten la celebració de vetlles funeràries.

Els dos actes, celebrats el matí de divendres en cadascun dels dos hospitals, van comptar amb l’assistència d¡un representant dels diferents serveis de la CSMS, com són infermeria, medicina interna, neteja, seguretat, admissions, treball social, entre altres.

Després d’unes paraules de benvinguda del gerent de la Corporació, el Dr Lluís Franch, es van encendre espelmes en memòria de les víctimes de la Covid-19, fins avui ja més d’una cinquantena als centres que gestiona l’ens sanitari. Seguidament, la treballadora social Laura Molina i la infermera Anna Solanes, totes dues membres de la Comissió del Dol de la CSMS, van llegir un petit escrit dirigit a les famílies de les víctimes i a continuació va fer-se un minut de silenci en honor als difunts. L’acte va estar acompanyat per la música de la pianista Lourdes Bartrolí i també va comptar amb lectures per part de treballadors de la Corporació.

Des de l’ens sanitari s’ha volgut recordar que es continua donant servei des la Comissió de Dol a aquelles persones que es trobin en situació de dol per la pèrdua d’un familiar i que ho puguin necessitar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics