Desmantellen dues plantacions de marihuana en dues cases de Tordera

Foto: Policia Nacional
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Agents de la Policia Nacional han desmantellat dues plantacions indoor de cànnabis situades en dues cases unifamiliars de Tordera.

Els domicilis, situats a les urbanitzacions de Sant Daniel i Terra Brava, s’havien habilitat per plantar, produir i recol·lectar la marihuana. En total, durant el registre es van comptabilitzar 17.600 plantes.

Segons ha informat el cos de la Policia Nacional, la investigació va començar a finals del mes de d’octubre de l’any passat, mentre que els registres i les detencions es van dur a terme a principis del passat mes de març.

Durant el desmantellament dels domicilis es van detenir a un total de 7 persones com a presumptes autors de delictes contra la salut pública, pertinença a organització criminal i frau a la xarxa elèctrica. També hi ha dues persones investigades per la seva presumpta relació amb els fets.

Segons ha informat la Policia Nacional, la investigació hauria deixat al descobert una organització criminal, dedicada al narcotràfic, que hauria utilitzat dues famílies per cuidar i mantenir les plantacions prometent-los una falsa feina.

El grup utilitzava totes les habitacions de les cases, el garatge i els baixos per optimitzar el cultiu. A més, segons informa la policia, els responsables de la trama havien excavat sota terra per poder punxar la llum amb la qual s’alimentava la maquinària i il·luminació necessàries pel cultiu de la droga.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics