El nombre d’ingressats per covid-19 es manté estable a la zona

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els hospitals de Blanes i Calella continuen rebaixant, lentament, el seu nombre de pacients ingressats als centres per culpa el coronavirus.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’ens que gestiona aquests dos hospitals i alguns cap de salut de la zona, com el de Palafolls, ha informat que a data d’ahir hi havia 20 pacients ingressats als hospitals comarcals de la zona.

La gran majoria d’aquests pacients, 17, es troben a l’Hospital de Calella, on ahir es va registrar una defunció per culpa de la pandèmia. Els altres 3 pacients són a Blanes, centre en el que no registra cap defunció des de finals d’abril.

El pic màxim de persones ingressades pel covid-19 va ser a principis del mes d’abril, en plena escalada de casos, quan es va arribar als 83 pacients entre els dos hospitals de referencia de la nostra zona.

El que també ha davallat notablement és el nombre de casos de professionals sanitaris en aïllament per culpa del virus. Segons les dades de la pròpia Corporació, actualment es troba en aquesta situació un sanitari, quan fa una setmana n’eren 17 i fa un mes prop d’un centenar.

Segons l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, que actualitza les dades dels casos de Covid-19, situa en 23 les persones que a Palafolls han donat positiu de coronavirus acumulats des de l’inici de la pandèmia. També afirma que hi ha 202 casos sospitosos. Es tracta de persones amb simptomatologia i que algun sanitari ha qualificat de possible cas de coronavirus, sense que cap prova ho hagi corroborat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics