URGENT

Can Batlle ofereix dijous una xerrada sobre beques i ajuts universitaris

Compartiu aquesta història

Aquest proper dijous, l’Ajuntament de Palafolls i el Local Jove Can Batlle oferiran una xerrada virtual sobre beques i ajuts, adreçada a persones que inicien estudis universitaris de cara al proper curs.

La xerrada neix de la demanda expressada per l’alumnat de l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls per tal de resoldre dubtes i inquietuds entorn a les beques i ajuts a la formació universitària.

En aquest sentit, Albert Muñoz, tècnic de Joventut de Can Batlle, aclareix que la xerrada de dijous anirà destinada exclusivament a aquesta temàtica, i per tant no es parlarà sobre les possibilitats d’estudis o altres temes.

La xerrada es durà a terme aquest dijous, a dos quarts de 6 de la tarda, a través de la plataforma Zoom, en format de videoconferència. Degut a la necessitat d’organitzar la xerrada amb previsió d’assistència, per participar-hi cal una inscripció prèvia, que es pot fer contactant amb el local Jove Can Batlle a través de les seves xarxes socials o bé trucant al telèfon 673 28 31 30. Muñoz explica que des del local es donarà als interessats l’enllaç per poder entrar a la reunió.

La xerrada va adreçada especialment a estudiants de 2n de Batxillerat que tinguin intenció de començar una carrera universitària de cara al proper curs, però està oberta a qualsevol altre estudiant que tingui interès en participar-hi i que vulgui resoldre dubtes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics