La DIBA i Santa Susanna volen que el municipi sigui destinació turística intel·ligent i sostenible

Foto: stasusanna.cat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: stasusanna.cat

La Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Santa Susanna han unit esforços amb la intenció de convertir el municipi en una destinació turística intel·ligent i sostenible.

Segons ha informat l’ens supramunicipal, el projecte en el qual s’han unit els permetrà aprofitar la tecnologia per poder disposar de més informació i posar-la al servei de la comercialització de la destinació. A la vegada, informa la Diputació, també es treballa perquè hi hagi Wi-Fi gratuït a les platges del municipi. En aquest cas, l’organisme assegura que, d’una banda, es busca oferir un millor servei als visitants, però de l’altra també poder conèixer quins són els seus gustos i desitjos.

En aquest projecte, segons assegura la Diputació de Barcelona, l’aposta per la tecnologia permetria “prioritzar una mobilitat sostenible”, amb la voluntat de reduir l’ús del vehicle privat dins del casc urbà del municipi. Segons l’ens, això permetria disposar de més carrils bici i de vehicles elèctrics, millorar la xarxa pública de transport, espais de vianants i aparcaments estratègicament situats.

Josep Arimany, diputat d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial, assegura que des de la Diputació es treballa perquè els municipis petits i mitjans siguin municipis “smart”, amb l’objectiu que tots tinguin “les mateixes oportunitats, construir entorns sostenibles, inclusius i equitatius que assegurin el benestar de tots els ciutadans i ciutadanes”.

Per la seva banda, l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, assegura que el municipi “té tots els actius al seu abast amb un entorn mediambiental que és l’enveja de molts”.

Segons afirma la Diputació de Barcelona, amb el projecte Santa Susanna farà un pas endavant cap als objectius de la Unió Europea en matèria de turisme. L’ens supramunicipal recorda que, en aquest municipi veí, el turisme representa el 70% del PIB, i que compta amb 13 Mil places hoteleres i 3.100 de càmping.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics