URGENT

Nou repunt de les denúncies a Palafolls durant l’última setmana per incomplir l’estat d’alarma

Compartiu aquesta història
Font: Policia Local de Palafolls

Després que ara fa una setmana la Policia Local de Palafolls registrés la segona xifra més alta de denúncies en una setmana des de l’inici del confinament, el nombre s’ha quedat petit respecte les últimes dades del cos de seguretat.

Segons ha informat la policia palafollenca, entre el passat dilluns 4 i fins ahir diumenge s’han interposat un total de 72 sancions; és la xifra més alta des de la segona setmana de confinament, i suposa la tercera setmana consecutiva d’increment de denúncies per incompliment del Reial Decret 463/2020. Respecte la setmana anterior, la xifra ha augmentat gairebé un 30%.

El cap de la Policia Local de Palafolls, Miguel Ángel Marín, avisa que cal complir amb les restriccions perquè el virus “ha vingut per quedar-se”.

Marín ha explicat que, actualment, els principals casos amb els quals es troben són grups de joves que queden junts per anar a passejar, una persona multireincident tant a Palafolls com a municipis de les rodalies i famílies compartint el mateix cotxe. Situacions, totes elles, encara denunciables en l’actual fase 0 de la desescalada.

Des del cos palafollenc es mostren preocupats per aquest increment de denúncies i fan una crida a la responsabilitat ciutadana per tal de combatre la propagació de la Covid-19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics