URGENT

Es lliuren a l’Hospital de Calella un miler de barrets pintats per infants de Palafolls

Compartiu aquesta història
Foto: RP

Aquest matí, una delegació de Palafolls ha anat a l’Hospital Sant Jaume de Calella per fer entrega de material sanitari elaborat per les persones voluntàries del nostre municipi. Principalment, el que s’ha entregat avui a l’Hospital Sant Jaume de Calella han estat un miler dels barrets sanitaris confeccionats per l’equip de persones cosidores voluntàries i decorats pels infants de Palafolls.

Hi han assistit l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, alguns regidors, la policia local i una representació dels voluntaris que han confeccionat el material sanitari. La Maria era una d’aquestes persones.

Joana Blázquez, directora d’infermeria de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ha destacat als micròfons d’aquesta emissora la col·laboració de tots els municipis que inclou la corporació donant material de protecció. Sobre els barrets pintats a mà pels més petits de Palafolls, Blázquez assegura que els reben amb molta il·lusió. En aquest sentit, afirma que totes les iniciatives s’agraeixen moltíssim, però aquesta especialment, pel fet que involucri també als infants.

Foto: RP

La directora d’infermeria de la CSMS diu que la situació, al centre sanitari, està molt més calmada, i explica que, tot i que en cap moment es van quedar sense material, sí que ha calgut racionalitzar-lo perquè no s’esgotés.

Davant la possibilitat que, a partir de dilluns, el nostre territori entri a la fase 1 de la desescalada, Blázquez demana a la ciutadania que no abaixi la guàrdia. En aquest sentit, la directora demana prudència i respecte, ja que el virus encara hi és. Blázquez argumenta que cal continuar aplicant les mesures perquè la Covid-19 continua contagiant; unes mesures bàsiques que són el fet de portar mascareta i tenir una bona higiene de mans.

La directora d’infermeria ha informat que, actualment, el nombre de pacients amb Covid-19 va disminuint, i ha recordat que, mica en mica, els hospitals de la CSMS comencen a reobrir altres activitats que fins ara havien quedat tancades o amb menys activitat per adequar-se a la situació d’emergència sanitària que ha provocat el coronavirus.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics