URGENT

Continuen baixant els ingressats per la Covid-19

Compartiu aquesta història
Foto: Fernando Zhiminaicela – Pixabay

La tendència és clarament a la baixa i actualment als hospitals de Blanes i Calella hi ha 9 persones ingressades per coronavirus.

La dada demostra una lenta rebaixa del nombre d’ingressats per culpa de la pandèmia i aquestes dades situen la situació actual a la que hi havia als dos centres sanitaris just fa 2 mesos, al 18 de març.

Actualment hi ha 6 pacients a Calella i 3 més hospitalitzats al comarcal de Blanes i des de la setmana passada no es registra cap defunció derivada de la pandèmia en aquests centres.

Les dades actuals continuen marcant la tendència a la baixa dels ingressos, però cal recordar que el virus no ha marxat i no es pot abaixar la guàrdia, sobretot ara que es comencen a relaxar les mesures de confiament.

A Palafolls s’han registrat 23 casos confirmats de covid-19 des de l’inici de la pandèmia. Són casos corroborats per proves diagnòstiques, però també hi ha 282 casos possibles, en els que un professional sanitari, en vista dels símptomes, ha classificat als pacients com a possible cas de coronavirus, però no hi ha cap prova que ho confirmi.

Aquestes dades suposen un augment d’1 positiu en els últims dies, però també un considerable augment de 113 persones sospitoses.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics