URGENT

Tanca l’hotel salut de Calella habilitat per atendre pacients amb coronavirus

Compartiu aquesta història
Foto: CSMS

Amb l’arribada de la pandèmia i la necessitat d’incrementar l’atenció als afectats per la Covid-19, es van posar en marxa espais que, fins llavors, no havien estat destinats a l’àmbit sanitari. És el cas d’alguns establiments hotelers de la nostra comarca, que van passar a convertir-se en hotels salut per atendre a persones afectades pel coronavirus, per d’aquesta manera alleugerir la càrrega assistencial dels hospitals de Blanes i Calella.

D’aquesta manera, a principis d’abril l’Hotel Oasis Park de Calella, reconvertit en hotel salut, va començar a rebre pacients positius per Covid-19, i des d’aleshores ha atès 51 persones. Ara, amb la disminució de casos positius de Covid-19 als centres sanitaris, aquest establiment calellenc ja ha deixat de funcionar com a hotel salut, igualment com ho ha fet l’Atenea de Mataró, que també s’havia habilitat per aquesta funció.

Als hotels s’han atès pacients que estaven finalitzant el seu tractament i que havien de romandre aïllats però no podien fer-ho en condicions al seu domicili. A la vegada, els hotels també han servit per atendre 9 pacients amb simptomatologia lleu que, tot i no requerir ingrés hospitalari, tampoc podien fer l’aïllament en condicions a casa seva, incloent també aquí personal sanitari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics