Es doblen les identificacions i actes-denúncia registrades per la Policia Local de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha fet públiques les dades del cos local de seguretat pel que fa al nombre de denúncies i identificacions efectuades durant els dos primers mesos d’estat d’alarma.

Fins avui, la Policia Local de Blanes ha tramitat 1.455 denúncies i ha identificat un total de 13.335 vehicles. Aquestes accions s’han dut a terme en el marc dels controls que va començar a fer la policia el 16 de març amb l’objectiu de regular el compliment de les mesures incloses al decret de l’Estat d’Alarma per prevenir l’expansió del coronavirus.

Durant el darrer mes, però, tal i com informa el consistori blanenc, s’ha doblat el nombre d’actes-denúncia aixecades, així com les identificacions de vehicles. Segons informa l’Ajuntament, del 16 de març al 16 d’abril es van identificar 6.073 vehicles, i el passat 16 de maig la xifra havia pujat als 13.335 vehicles, un increment que suposa més del doble respecte el primer mes de confinament. També s’ha registrat un increment de persones identificades, ja que fins dissabte se n’han registrat 8.565, una xifra molt superior a les 3.054 registrades durant el primer mes d’estat d’alarma.

Pel que fa a actes-denúncia, el passat 16 de maig se n’havien registrat 1.455, mentre que entre el 16 de març i el 16 d’abril se n’havien interposat 770.

En general, segons dades de l’Ajuntament de Blanes, les actes-denúncia s’han aixecat a persones que no podien justificar la seva presència al carrer o a la carretera, bé en casos de persones prenent el sol a la platja o casos més surrealistes de persones que justificaven que estaven passejant el gos però no duien cap animal amb ells.

Durant aquests dos mesos, la presència dels cossos policials s’ha intensificat especialment els caps de setmana, amb l’objectiu d’evitar els desplaçaments a segones residències.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics