Homenatge als treballadors i residents del geriàtric de Palafolls

Homenatge de familiars als usuaris del Geriàtric de Palafolls des de l'exterior del centre, el 21 de maig - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest matí una trentena de familiars dels avis i àvies que estan confinats al geriàtric de Palafolls han volgut fer un sentit homenatge als cuidadors del centre i també als residents per l seva lluita contra la pandèmia de coronavirus.

Els convocants, amb total sorpresa de treballadors i residents s’han congregat a les portes del centre  i han aplaudit, agraït i saludat – a través de la reixa i amb les distàncies de seguretat- la tasca dels professionals i la paciència i bon comportament dels avis.

En la majoria de casos feia 2 mesos que no es podien veure familiars i avis més enllà de la pantalla del telèfon mòbil, pel que s’han viscut moments molt emotius.

El Geriàtric de Palafolls no ha registrat cap cas de covid-19. Els 56 usuaris i 36 cuidadors van fer-se les proves PCR la setmana passada i no s’ha detectat cap persona contagiada. Des del passat dia 12, els professionals i residents s’han esforçat en aplicar tot un seguit de mesures per evitar contagis, com la sectorització de la residència per fer grups més reduïts d’avis i diverses mesures d’higiene extrema per garantir la prevenció contra la covid.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics