Palafolls estrena l’Oficina del Voluntariat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha anunciat avui dijous l’estrena d’un servei de caràcter temporal que té per objectiu “afavorir la tasca dels voluntaris, realçar-la i centralitzar les iniciatives desenvolupades durant aquest període”.

Segons explica el consistori, l’Oficina del Voluntariat –així s’ha anomenat- és un espai físic paral·lel que permetrà descongestionar l’edifici de la vila, on fins avui se centralitzaven les accions però que, mica en mica, va retornant a la seva activitat habitual dins de l’anomenada “nova normalitat”.

La nova oficina tindrà caràcter temporal i funcionarà com a seu fixa per distribuir material entre els palafollenca, resoldre dubtes relacionats amb les campanyes de voluntariat, així com desenvolupar accions o planificar-ne de noves. La intenció és també posar en valor la tasca que han fet i estan fent els voluntaris a Palafolls.

L’Oficina del Voluntariat se situarà a l’antic local on, fins fa uns mesos, s’hi acollia l’Organisme de Gestió Tributària, just davant de l’edifici de l’Ajuntament.

El consistori té previst fer la inauguració oficial del servei demà mateix, i ara s’hi efectuen les últimes tasques d’habilitació i manteniment de l’espai. A partir de llavors, informa l’Ajuntament, l’Oficina del Voluntariat obrirà de 10 del matí a 1 del migdia. També a partir de demà, a la mateixa oficina s’hi repartirà un conte que s’ha elaborat des del voluntariat palafollenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics