La zona verda de Sant Lluís podria no aplicar-se aquest estiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha confirmat que enguany la zona d’estacionament exclusiu pels veïns del barri podria no aplicar-se.

La zona verda va néixer fa un anys per donar una solució als veïns de Sant Lluís que amb la posada en marxa del Marineland veien com es complicava trobar estacionament al barri.

Enguany, però, el parc aquàtic encara no té data d’obertura confirmada, ja que està pendent de la desescalada i a més, quan pugui obrir probablement no pugui fer-ho amb la totalitat del seu aforament, pel que es preveu que no hi hagi tants vehicles al barri aquest estiu.

Amb aquestes circumstàncies, el consistori no té previst encara l’inici de les restriccions d’estacionament a Sant Lluís, que habitualment es posava en marxa a mitjans de juny i fins a mitjans de setembre, a l’espera del que faci el delfinari i parc aquàtic de Palafolls. Jordi Villaret és regidor d’urbanisme.

La zona verda reserva els espais pintats de verd, arreu del barri, per a l’estacionament de vehicles amb la targeta de resident. Una targeta que s’aconseguia a la policia i que es lliurava als veïns empadronats al poble i al corrent de l’impost de vehicles també a Palafolls.

El barri de Sant Lluís és una zona densament poblada i amb poc espai per poder deixar el cotxe al carrer. Duran tot l’any és difícil estacionar, sobretot al vespre, però als estius el problema s’agreuja també durant el dia pels visitants del Marineland.

El parc aquàtic, fa uns anys, va fer de pagament el seu estacionament, cosa que va provocar que molts dels seus visitants busquessin aparcament en els carrers del barri.

L’Ajuntament està a l’espera de saber quan i com obrirà el Marineland per saber si cal o no activar la zona verda al barri de Sant Lluís, però reconeix que hi ha poc marge per poder posar-les en marxa com s’ha fet altres anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics