La Biblioteca de Palafolls reobre el servei de préstec

Interior de la Biblioteca de Palafolls (Diputació de Barcelona)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Biblioteca Enric Miralles de Palafolls mica en mica va reactivant el seu servei a la ciutadania, coincidint amb l’inici de la desescalada.

De moment, el centre ha reobert aquesta setmana el servei de préstec amb cita prèvia. Cal enviar un formulari a la biblioteca de forma telemàtica amb les dades de la persona sol·licitant i els llibres que es volen demanar, la disponibilitat dels quals es pot consultar al catàleg Aladí. Allà també s’hi ha d’especificar l’horari de preferència per recollir els llibres, que pot ser de dilluns a divendres de 4 a 7. Un cop enviat el formulari, cal esperar la confirmació de la biblioteca. Anna Aragonès és treballadora de la Biblioteca de Palafolls.

Actualment, el període de préstec pels documents continua essent de 30 dies, però els documents que ja es tenien en préstec abans de l’arribada de la pandèmia estan renovats fins el 31 de juliol, exceptuant els dels casos que estaven reclamats abans de l’estat d’alarma. Per fer el retorn dels documents, cal dipositar-los a la bústia situada a l’exterior de l’entrada de la biblioteca.

Aragonès explica que, de moment, el centre encara no està obert al públic, a l’espera de l’evolució de la situació actual.

Tots els llibres que es retornen del préstec es posa en una caixa en quarantena durant 14 dies; és per aquest motiu que els responsables de la biblioteca palafollenca demanen que la gent esperi a rebre la confirmació de la disponibilitat per part del centre abans de dirigir-s’hi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics