L’EMMiD ja té obertes les preinscripcions pels alumnes actuals i properament les obrirà pels nous

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Escola Municipal de Música i Dansa ja té obert el període de preinscripcions pels alumnes que ja hi han estat cursant estudis durant l’actual curs 2019-2020. Aquests alumnes poden confirmar la seva continuïtat al centre fins el 3 de juny a través del tràmit de la instància genèrica, i preferentment de forma telemàtica.

Un cop configurada la llista de confirmació de plaça –les reclamacions de la qual es podran fer els dies 4 i 5 de juny- s’obrirà la preinscripció pels alumnes nous, a partir de les places que quedin vacants. Els nous estudiants podran preinscriure’s entre el 8 i el 18 de juny, i en aquest cas el tràmit s’haurà de fer mitjançant l’Oficina d’Atenció Ciutadana omplint una instància específica que trobareu al web www.palafolls.cat.

Els dies 22 i 23 de juny, els nous alumnes podran presentar les esmenes necessàries, i el 24 de juny es publicaran les llistes definitives i tindrà lloc l’inici del procés de matriculació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics