URGENT

L’EMMiD reprendrà la seva activitat presencial aquest dilluns

Compartiu aquesta història

L’Escola Municipal de Música i Dansa escalfa motors per tornar a engegar les classes presencials a partir de dilluns vinent, després d’haver hagut d’aturar l’activitat per culpa del coronavirus.

Ahir dimecres acabava el període de preinscripció pels alumnes que fins ara ja han estat estudiant al centre, i a partir de dilluns vinent s’obriran les preinscripcions per aquells nous interessats en incorporar-se a l’EMMiD amb les places que quedin vacants.

Tot i que el nou curs començarà a partir del setembre, alguns alumnes havien demanat a l’escola la possibilitat de reprendre les classes de forma presencial, la majoria de les quals de forma individual i amb totes les mesures de prevenció i seguretat necessàries.

David Martínez és responsable de l’EMMiD de Palafolls.

En total, Martínez xifra entorn a una cinquantena els alumnes els que han demanat a través del qüestionari reprendre les classes presencials, mentre que n’hi ha d’altres que han preferit continuar duent-les a terme de forma virtual.

Les preinscripcions per nous alumnes de l’EMMiD començaran el mateix dilluns 8 i s’allargaran fins el dia 18, i els tràmits caldrà fer-los a l’Oficina d’Atenció Ciutadana omplint una instància específica disponible al web www.palafolls.cat.

Un cop presentades les esmenes necessàries per part dels alumnes que així ho considerin, a partir del 24 de juny es publicaran les llistes definitives i començarà el període de matriculació.

Enguany ha estat la primera vegada que l’EMMiD introduïa el període de confirmació de plaça pels alumnes que ja han estat cursant estudis a l’escola.

Encara que ara s’hagi obert el període de preinscripció tant pels que ja eren alumnes de l’EMMiD com per les noves incorporacions, la matrícula seguirà oberta al llarg del curs, que arrencarà el proper mes de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics