Ni Aplec de la Maria Sabatera ni la festa d’estiu de la Banda de Música

V Aplec Maria Sabateria. (Ajuntament de Palafolls)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A punt d’entrar a l’estiu, les entitats i el propi Ajuntament de Palafolls està avaluant quina podrà ser l’oferta cultural del nostre municipi aquests propers mesos, seguint sempre les recomanacions i mesures de seguretat i higiene per evitar la propagació de la Covid-19.

Justament seguint aquestes mesures enguany s’ha suspès la celebració de dos dels esdeveniments habituals de l’estiu palafollenc. D’una banda l’Aplec de la Maria Sabatera, que sempre se celebra l’últim dissabte de juliol i que enguany arribava a la 8a edició, i la festa i concert d’estiu de la Banda Municipal de Música de Palafolls.

Les dues celebracions inclouen un àpat  popular cuinat a l’exterior i compartit en taules comunitàries. Justament per garantir les noves mesures d’higiene i de seguretat que cal prendre amb l’actual situació de pandèmia de coronavirus.

Ho explica Ricard Morales, tècnic de cultura de l’Ajuntament de Palafolls

Un altre dels factors que han empès a l’organització a suspendre els dos actes musicals és la necessitat de regular les distàncies de seguretat entre els participants, difícil de fer en actes amb tants participants.

A tot plegat cal afegir-hi que ni la Cobla de Palafolls ni la Banda poden fer assajos des de fa moltes setmanes, cosa que també dificulta fer aquest tipus de celebracions musicals.

Ara com ara el consistori i l’Associació d’Agermanaments de Palafolls estan a l’espera de saber com evolucionaran les circumstàncies i recomanacions sanitàries per saber si engany es podran fer els tradicionals sopars a la fresca de la Festa Major o si caldrà suspendre’ls o modificar-los per l’edició d’aquest setembre.

Sigui com sigui l’àrea de Cultura de l’Ajuntament treballa per oferir una programació cultural adaptada a les normatives per aquest estiu, sempre pendents de les recomanacions e les autoritats sanitàries i l’evolució de la pandèmia als propers mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics