El CD Palafolls recupera alguns dels jugadors que van marxar fa 2 anys

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa uns dies el club de futbol palafollenc anunciava el relleu a la banqueta del primer equip, i en els últims dies han començat les tasques als despatxos per dissenyar el nou Amateur del Palafolls. Ja s’han anunciat algunes renovacions per la propera temporada, com les de Ramses, Idrissa, Raul o Yeray, el màxim golejador de l’equip aquesta temporada, però també s’han donat a conèixer les primeres incorporacions.

El club palafollenc ha anunciat ja el retorn d’alguns dels jugadors que van marxar del club fa 2 anys després d’una polèmica temporada que va finalitzar amb una diàspora al primer equip.

Així Massegur, Loren, Victor o Camacho tornaran a vestir de groc i negre la propera temporada. Són alguns dels noms propis que van participar en la millor temporada de l’equip, la 2015-2016, quan el primer equip va jugar la promoció d’ascens a la Primera Catalana. A partir de llavors, l’equip va entrar en una dinàmica negativa i les desavinences amb la directiva van finalitzar amb la marxa de jugadors a d’altres equips i la caiguda fins la Quarta Catalana, on milita actualment.

El club també ha fitxat a d’altres jugadors com Juan Romero o Diego Zamora, que s’incorporaran a la disciplina palafollenca per a la propera temporada .

Moltes d’aquestes incorporacions a l’amateur provenen del Blanes, un equip que juga a la Segona Catalana.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, el club continua negociant la incorporació de nous jugadors per la propera temporada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics