Reorganitzen els estacionaments de la zona escolar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquests dies la brigada municipal i la Policia Local estan treballant per reordenar totes les zones d’estacionament de la zona escolar, per tal de reordenar l’espai i millorar la seguretat. Així, al tram de la rambla de les Ferreries que voreja l’escola amb el mateix nom es dibuixaran les places d’estacionament. Ara com ara hi ha marcat l‘espai per estacionar, però no estan delimitades de forma individual. Ara es dibuixarà cada lloc per aparcar reservant 5 metres per cada plaça.

Aquesta mesura ajudarà a organitzar i optimitzar millor l’espai destinat a l’estacionament de vehicles.

Al carrer Ferrer i Guàrdia, entre les dues escoles del poble, es repintaran els estacionaments en bateria per tal de reorientar-los. Si ara com ara es pot aparcar de cara, els estacionaments obligaran ara a estacionar en marxa enrere. Això permetrà millorar la seguretat a la zona, ja que els cotxes podran sortir a partir d’ara de cara i amb total visibilitat.

Els treballs, que ja han començat, també traslladaran alguns passos de vianants per guanyar en seguretat, i es pintaran unes zones on poder aturar-se a deixar els infants prop de la porta, però sense estacionar-hi.

Aquests treballs també reorganitzaran les parades d’autocars escolars a la zona.

El fet que les dues escoles de Palafolls estiguin en un mateix espai concentra molta circulació de vianants i vehicles a les hores d’entrada i sortida dels infants. Ja fa anys que es va esglaonar aquests horaris, però l’afluència d’infant, pares i mares continua concentrant-se en poc espai de temps. Davant d’això, s’ha estudiat com millorar la seguretat en aquesta zona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics