L’Ajuntament adquireix nous contenidors per reforçar el sistema de recollida

Contenidors al carrer Montseny, que ja és de baixada. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori palafollenc ha adquirit recentment 11 unitats de contenidors, la majoria dels quals de rebuig. La compra s’ha efectuat amb l’objectiu de reforçar les zones del municipi on més s’havien observat sobreeiximents de brossa.

L’Ajuntament explica que ja s’ha dut a terme el desplegament en 4 de les illes que ho necessitaven -dues a Santa Maria, una a Sant Lluís i una altra a Ciutat Jardí-, on s’ha instal·lat en cadascuna d’elles un nou contenidor de rebuig. Ara el consistori està treballant per fer el desplegament de més contenidors en altres punts, alguns de reforç i d’altres que es formaran de nou.

Jordi Villaret, regidor d’Obres, Serveis Municipals i Via Pública de l’Ajuntament de Palafolls, ha explicat que l’adquisició dels nous contenidors ha tingut un cost de 20 Mil euros, i que ha estat necessària per cobrir la necessitat de les illes que patien sobreeiximent; una problemàtica que es deu, segons afirma Villaret, a la insuficiència del sistema de recollida selectiva.

Villaret explica que la majoria d’illes que pateixen sobreeiximents estan ubicades a les urbanitzacions de Ciutat Jardí, Mas Reixach i Mas Carbó, així com també als accessos de Sant Genís i en diversos punts del nucli urbà del municipi i de Sant Lluís.

L’agost de l’any passat es va acordar una ampliació del servei de recollida selectiva amb l’empresa adjudicatària, i ja a principis d’aquest any el govern palafollenc va anunciar la voluntat modificar la ubicació de diverses illes de contenidors del municipi per evitar desbordaments de brossa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics