URGENT

La nova oficina d’informació per les beques menjador a Blanes arrenca amb bona afluència d’usuaris

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

Ahir Blanes va posar en marxa la nova oficina d’informació per ajudar a les famílies a omplir la sol·licitud necessària per l’obtenció de les beques de menjador escolar pel proper curs 2020-2021.

Després de la primera jornada d’activitat, l’Ajuntament de Blanes ha fet un balanç positiu de la resposta ciutadana. Durant ahir dilluns, l’oficina va atendre un total de 48 persones.

Aquesta Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana estarà activa durant 15 dies, fins al 19 de juny, i atén a la població de dilluns a divendres, de dos quarts de 9 del matí fins a dos quarts de 3 de la tarda. Per obrir aquest nou servei, el consistori blanenc ha habilitat un local del Carrer Ample número 11, pertanyent als Departaments de Participació Ciutadana i Joventut, els quals encara no han reprès l’atenció presencial oberta al públic.

La decisió d’obrir aquesta oficina d’informació es va prendre després que el Consell Comarcal de la Selva, òrgan competent en la gestió de les beques menjador, derivés aquesta coordinació als centres escolars, els quals no han pogut assumir-ne la tasca.

L’oficina s’ha posat en marxa amb les mesures de prevenció i seguretat necessàries per evitar el contagi de la Covid-19, com la instal·lació de mampares de separació entre les persones ateses i el personal de l’oficina, així com la utilització de gel hidroalcohòlic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics