Cauen les matriculacions de vehicles a Palafolls

Foto de portada: Niek Verlaan - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El nombre de matriculacions de vehicles al nostre municipi ha registrat una davallada notable durant el passat mes de maig. Segons dades de la DGT, durant el mes de maig es van matricular a Palafolls un total de 16 vehicles -7 turismes, 2 camions i 7 motocicletes. La xifra suposa una disminució a la meitat respecte les matriculacions que es van registrar el maig del 2019, quan van ser un total de 33.

A nivell interanual, durant els últims 12 mesos s’han registrat 283 matriculacions de vehicles a la nostra vila, la gran majoria turismes -178-, seguit de motocicletes -70- i d’altres tipus de vehicles. Comparativament, la diferència respecte els 12 mesos anteriors també és remarcable, ja que s’ha registrat una caiguda del 21%.

La tendència dels darrers mesos, però, ja era decreixent pel que fa al nombre de vehicles matriculats al municipi, ja que des del gener i fins a l’abril no va parar de disminuir –a l’abril, de fet, no se’n va registrar cap com a conseqüència del confinament-, repuntant altra vegada aquest passat mes de maig.

 

 

Foto de portada: Niek Verlaan – Pixabay

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics