Obre el pavelló del Figuerassa Arena

Zona esportiva de la Figuerassa
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de més de tres mesos, ahir l’Ajuntament de Palafolls va reobrir la pista coberta de la zona esportiva del Figuerassa Arena per tal de facilitar l’entrenament de les entitats esportives.

De fet ahir mateix ja va entrenar el Club Patí Palafolls que fins ara podia entrenar a la pista exterior de la Figuerassa.

De moment, segons informa l’Ajuntament, només el club de patinatge i el de Futbol Sala faran ús d’aquesta pista, complementàriament de la pista exterior. De fet el complex del Figuerassa Arena ja té obertes les 3 pistes: la coberta, l’exterior i la d’atletisme.

Anna Massot, presidenta del Club Patí Palafolls, ha valorat positivament el canvi dels entrenaments a l’interior del pavelló. Tot i que afirma que a la pista exterior han pogut practicar bé, és més òptim poder-ho fer a l’interior per les condicions del terra.

Els entrenaments a tots els espais de la Figuerassa es continuen duent a terme amb restriccions. Per exemple, només poden coincidir 10 persones alhora a la pista, excepte a la pista d’atletisme que, amb la fase 3, ja pot reunir un màxim de 25.

Massot explica que ha calgut reorganitzar l’activitat, d’una banda, d’acord amb la resta de clubs esportius, i de l’altra també pelque fa a les diferents seccions de la mateixa entitat, i destaca el seguiment de la normativa per prevenir contagis per coronavirus.

L’altre espai esportiu que està obert és el camp de futbol, on poden entrenar un màxim de 20 persones per cada mig camp, però en canvi, no es poden usar encara les instal·lacions de sota grada.

Tampoc està obert el Palauet, ja que segons fonts municipals els actuals protocols de neteja i desinfecció obliguen a concentrar els esforços i la logística en unes instal·lacions esportives determinades, a l’espera de com evolucioni la situació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics