URGENT

Palafolls vol entrar a l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà

Compartiu aquesta història

Es tracta d’una associació d’àmbit català, que treballa per la millora de la mobilitat i de les infraestructures de transport públic d’arreu de Catalunya.

El proper ple de Palafolls proposarà l’adhesió a aquesta entitat que dona suport tècnic, jurídic i administratiu als municipis associats sobre mobilitat, infraestructures i transport públic i vol representar la veu dels municipis catalans.

L’Associació treballa per aconseguir un finançament estable per tal que els pobles  puguin fer front al manteniment i la millora dels seus transports públics, però també ajudar-los a dotar-se de més i millors infraestructures així com formació, informació i coordinació per tal que el transport públic i la mobilitat sostenible guanyin protagonisme, usuaris i prestigi social a Catalunya.

Actualment l’associació té un centenar d’entitats associades, la majoria ajuntaments i consells comarcals. Entre aquests associats hi ha Pineda des de fa 16 anys, Malgrat des de fa 12 i Tordera que hi va entrar fa 2 anys.

 

Foto de portada: Luisella Planeta Leoni -Pixabay

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics