Palafolls vol entrar a l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’una associació d’àmbit català, que treballa per la millora de la mobilitat i de les infraestructures de transport públic d’arreu de Catalunya.

El proper ple de Palafolls proposarà l’adhesió a aquesta entitat que dona suport tècnic, jurídic i administratiu als municipis associats sobre mobilitat, infraestructures i transport públic i vol representar la veu dels municipis catalans.

L’Associació treballa per aconseguir un finançament estable per tal que els pobles  puguin fer front al manteniment i la millora dels seus transports públics, però també ajudar-los a dotar-se de més i millors infraestructures així com formació, informació i coordinació per tal que el transport públic i la mobilitat sostenible guanyin protagonisme, usuaris i prestigi social a Catalunya.

Actualment l’associació té un centenar d’entitats associades, la majoria ajuntaments i consells comarcals. Entre aquests associats hi ha Pineda des de fa 16 anys, Malgrat des de fa 12 i Tordera que hi va entrar fa 2 anys.

 

Foto de portada: Luisella Planeta Leoni -Pixabay

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics