Desmantellen a Blanes una instal·lació on es feia cria i venda il·legal de gossos de raça

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

La Policia Local de Blanes ha desmantellat aquest dimecres una instal·lació on s’hi feia cria i venda il·legal de gossos, situada als afores de Blanes, al barri de Valldolig, en una finca ubicada al límit municipal a tocar amb Lloret de Mar.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, a la finca s’hi ha localitzat una trentena d’animals de companyia, dels quals 25 s’estan lliurant al Centre d’Acollida d’Animals de la Selva per tal que puguin viure en instal·lacions adequades pel seu allotjament i ser adoptats per particulars o bé cedits reglamentàriament a d’altres entitats protectores. La resta, 5 animals, han quedat sota custòdia de la persona que figurava com a propietària, tant dels animals de companyia com de la instal·lació.

Segons informa el consistori blanenc, l’operatiu de la Policia Local de Blanes realitzat avui culmina un procés d’inspeccions i actuacions durant sis anys. En l’operatiu hi han intervingut diverses forces de seguretat i unitats regionals relacionades amb delictes contra el medi ambient i la tinença d’animals irregulars.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics