Inditex decideix tancar la secció logística de Bershka de Tordera fins el 2023

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Així ho va informar ahir la secció sindical de CCOO. La direcció de Bershka Logística ha decidit traslladar a la plantilla de Bershka Tordera a les instal·lacions de Palafolls.

Segons informa el sindicat, la baixada de les vendes, derivada de la crisi sanitària per la Covid-19, i el conseqüent tancament de botigues, ha provocat una disminució de la càrrega de treball de la planta torderenca, motiu pel qual la multinacional ha decidit traslladar els treballadors cap a la part palafollenca, a la mateixa zona industrial, per fer des d’aquesta planta tota la facturació de la cadena. D’aquesta manera, Inditex tanca el centre de Tordera provisonalment “per contenir les despeses, fins que les vendes tornin a la normalitat”.

Segons afirma CCOO, la previsió de la Direcció és que l’activitat dels dos centres es reprengui de cara a la campanya d’hivern de 2023, amb l’opció d’avançar la decisió en funció de l’evolució de les vendes i la conseqüent càrrega de treball.

La secció sindical va mantenir aquest dilluns al vespre una reunió amb l’empresa per exigir-li el manteniment dels torns de treball actuals del personal i el compliment dels acords als quals s’ha arribat. En aquest sentit, el sindicat afirma que “la mobilitat és quelcom temporal”, i demana que es fixi la previsió de dates per reprendre l’activitat d’ambdós centres, així com regular que el personal que retorni a la planta de Tordera sigui el que actualment es trasllada a les instal·lacions de Palafolls.

Actualment, la plantilla de Bershka Logística està integrada per 611 treballadors, la majoria -504- a Palafolls i la resta -107- a Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics