URGENT

L’Ajuntament de Palafolls aprovarà demà el seu Pla Econòmic i Financer

Compartiu aquesta història

El nou govern municipal va decidir l’any passat trencar el sostre de la despesa marcat per llei. Aquesta decisió permetria al consistori ampliar el seu marge de despesa per l’exercici d’aquest any, però l’Estat obliga a l’Ajuntament a entrar en un Pla Econòmic i Financer, una eina per corregir problemes econòmics als consistoris.

En el ple de demà dijous, el ple haurà d’aprovar aquest pla econòmic i financer del consistori per aquest exercici que obligarà al consistori a complir amb tot un seguit de mesures.

Serà un dels 7 punts de l’ordre del dia en els que destaquen, com ja us informàvem ahir, la proposta d’adhesió a l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el transport urbà.

El que de moment no ha entrat a l’ordre del dia és la moció anunciada per ERC pel foment de l’ús de la bicicleta que sí es tractarà a Malgrat o ja es va tractar a Calella.

La sessió començarà a les 7 de la tarda i encara serà telemàtica, amb tots els regidors connectats a través de videoconferència.

Els ciutadans que vulguis presentar precs o preguntes al ple, han de fer-les arribar al consistori abans de les 7 de la tarda d’avui dimecres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics