URGENT

La CSMS torna a sumar-se al projecte “Cap nen/a sense conte”

Compartiu aquesta història

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha anunciat la seva adhesió, un any més, a aquesta iniciativa, que té per objectiu fomentar la lectura, la creativitat i la imaginació entre els més petits i potenciar valors com l’esforç, el treball en equip i la cooperació.

Normalment, aquesta iniciativa es duia a terme coincidint amb la Diada de Sant Jordi, però enguany s’ha hagut d’endarrerir per culpa de la pandèmia del coronavirus. Per aquest motiu, informa la corporació sanitària, els infants que vagin a visitar-se els pròxims dies a les consultes de Pediatria dels centres d’atenció primària de Calella, Malgrat, Blanes o Palafolls, entre altres, o bé a les consultes externes dels hospitals de Calella i Blanes, podran emportar-se un llibre solidari a casa. La CSMS ha informat que també es repartiran exemplars a la planta de Pediatria de Calella pels infants que estiguin hospitalitzats.

Enguany, el conte es titula “Els fills de l’emperador Xiao Ling”, una obra escrita per Toni Argent i il·lustrada per Núria Ramon, tots dos professors de secundària i impulsors de la iniciativa ara fa 6 anys.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat que en total s’han rebut 200 contes, gràcies a l’aportació d’empreses i institucions que han finançat tant l’edició dels contes com la seva distribució.

Segons ha informat l’ens sanitari, el conte publicat aquest any també es pot descarregar en format PDF al seu web, www.salutms.cat, així com a la pàgina del projecte, www.capnensenseconte.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics