Obertes fins diumenge les inscripcions pel projecte “Joves en marxa”, la nova proposta de Can Batlle

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de setmanes de confinament, el local jove Can Batlle ja fa diversos dies que ha reprès la seva activitat. Dilluns obrien les aules d’estudi pels alumnes que preparen la selectivitat d’enguany, i ja són obertes les inscripcions pel curs de monitor de lleure previst per aquest proper juliol.

Can Batlle, però, també té la vista posada en l’estiu lúdic que oferirà enguany, malgrat les circumstàncies que ha imposat la pandèmia del coronavirus.

Fins diumenge, el local té obertes les inscripcions per participar a una nova edició del que, fins ara, s’anomenava Estiu Jove. Enguany, la proposta ha fet un gir, i sota el nom de “Joves en Marxa – Acció Juvenil Mediambiental”, vol apostar per oferir un estiu diferent i amb implicació en l’àmbit natural.

Albert Muñoz, tècnic de Joventut de Can Batlle, explica que el projecte se centrarà en conèixer Palafolls i el seu entorn natural, amb l’objectiu de treballar per la seva preservació; tot plegat, a través d’activitats dutes a terme sobre el terreny, directament relacionades amb la natura i que volen servir per generar consciència mediambiental entre els joves.

La proposta “Joves en Marxa” es durà a terme de l’1 al 31 de juliol, i té obertes les inscripcions fins aquest diumenge, amb places limitades i de forma gratuïta. L’horari de l’activitat serà de dos quarts de 10 del matí fins a dos quarts de 2 del migdia.

Muñoz explica que l’activitat està pensada per joves adolescents d’entre 12 i 16 anys, que encara no tenen edat per treballar però als quals se’ls pot oferir una proposta de lleure i, a la vegada, formativa.

Les inscripcions a l’activitat es poden fer a través del correu electrònic plf.joventut@palafolls.cat, i per a obtenir més informació es pot trucar al telèfon 673 28 31 30.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics