URGENT

RP acaba la programació regular amb una setmana de comiat

Compartiu aquesta història

Com és habitual RP tanca la seva programació habitual la setmana de Sant Joan, però aquests últims temps no han estat molt habituals i la majoria de programes es van suspendre un cop decretat l’estat d’alarma i el tancament d’equipaments públics. Això ha fet que des del passat dia 13 de març cap col·laborador hagi pogut fer el seu programa habitual en aquesta emissora a excepció dels que ja estaven enregistrats.

Ara que ja s’ha acabat l’estat d’alarma, i a les portes d’un nou estiu, RP vol acomiadar la programació regular  i fer-ho amb els col·laboradors que aquesta setmana retornaran als micròfons de la ràdio per fer els seus programes i acomiadar-se de l’audiència fins al setembre.

Així avui, per exemple, s’acomiadarà el Minut a Minut amb un especial per parlar de la temporada esportiva que es va interrompre a mitjans de març, així com la previsió per la propera temporada dels equips palafollencs.

També torna l’En Xarxa amb l’activitat cultural que es prepara per aquest estiu a PLF i entrevistes amb el teixit cultural i associatiu del nostre poble.

També els programes musicals de RP reprenen aquesta setmana l’activitat per acomiadar-se dels oients i, pel fet de ser el final de temporada, els informatius d’aquesta casa entrevistaran els líders polítics del nostre poble, just ara que fa un any que es van constituir els nous ajuntaments sorgits de les eleccions del maig del 2019.

A més, algun dels programes els podreu seguir en vídeo a través de les xarxes de RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics