URGENT

L’EMMiD acaba les preinscripcions i posa la vista al curs que ve

Compartiu aquesta història

L’Escola Municipal de Música i Dansa va tancar aquest dijous el període preinscripcions de cara al curs que ve, després que durant les darreres setmanes ja haguessin fet el tràmit els alumnes que ja cursen estudis al centre.

Des del centre s’ha informat que, com és habitual, la matrícula als diferents cursos de l’escola es mantindrà oberta durant tot el curs pels alumnes que vulguin incorporar-se en qualsevol altre moment.

David Martínez, responsable de l’EMMiD, explica que pràcticament tothom que ha fet la presincripció té plaça, tot i que en el cas de la bateria estan revisant les sol·licituds perquè és un instrument, tradicionalment, amb molta demanda.

Durant aquests dies, els responsables de l’EMMiD estan revisant totes les preinscripcions rebudes, i a partir del proper dia 24 es farà pública la llista definitiva d’admesos.

L’escola ha calculat que entorn a un 85% de l’alumnat que ja cursava estudis al centre continuarà de cara al curs vinent.

Durant el confinament arran del coronavirus, l’Escola Municipal de Música i Dansa s’ha mantingut activa, també, a través de la publicació de diverses cançons conjuntes, enregistrades des dels respectius domicilis dels alumnes i membres del centre. L’última de les peces publicades ha estat “Les nits no moren mai”, una versió que Doctor Prats va fer de “The nights”, del desaparegut DJ suec Avicii.

Martínez ha dit que la idea és que la cançó sigui l’última del confinament, i que serveixi per acomiadar el curs.

El vídeo de la cançó es pot veure a través de les xarxes de l’Escola Municipal de Música i Dansa des d’aquest dijous.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics