La fase de represa multiplica per 4 el nombre de vehicles que passen per Palafolls

La carretera B-682, al seu pas per Palafolls - (Google Maps)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest passat dijous Catalunya entrava en el que s’ha anomenat la fase de represa, amb el punt i final a l’estat d’alarma i amb l’aixecament de restriccions de mobilitat arreu del territori català. Això s’ha notat a la nostra vila, on la carretera d’accés a la Costa Brava, que comunica el nostre municipi amb la Costa Brava Sud, ha multiplicat per 4 el nombre de vehicles un cop acabat oficialment el confinament.

Les noves càmeres lectores de matrícules instal·lades recentment al nostre municipi, ofereixen estadístiques del nombre de vehicles que passen per les vies del nostre municipi. El lector instal·lat a la passera va registrar en els primers caps de setmana de juny una mitjana de 2500 vehicles en aquesta via. La xifra, però s’ha disparat en aquest últim cap de setmana, el primer en que la mobilitat entre regions sanitàries era ja permès. Divendres van ser 9500 vehicles registrats, dissabte més de 8 mil i diumenge va superar els 11 mil moviments registrats per les càmeres.

A l’arribada de les bones temperatures cal sumar-hi el fet que molts barcelonins era el primer cap de semana que podien sortir de la ciutat per desplaçar-se a segones residències, cosa que s’ha notat en l’increment de vehicles en aquesta via palafollenca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics