URGENT

Malgrat habilitarà una platja per a gossos

Compartiu aquesta història
Foto: Tania Dimas – Pixabay

L’últim ple municipal va aprovar una modificació de l’ordenança de civisme i convivència ciutadana, que prohibeix la presència de gossos a les platges d’abril a novembre.

Amb la modificació de l’ordenança es permetrà una zona en la que els banyistes podran anar amb els seus gossos a gaudir del de la platja. Segons el consistori serà un espai d’uns 1.200 metres quadrats al costat de la zona de barques, davant les fàbriques de Malgrat.

Segons el consistori, l’espai estarà delimitat amb una tanca de fusta, oberta cap al mar, i tindrà servei de dutxa, papereres i cartells informatius sobre la normativa d’ús de l’espai.

Tot i l’anunci, el consistori ja explica que l’espai no estarà enllestit fins a mitjans d’estiu, ja que cal completar el procés administratiu de la modificació de l’ordenança.

Malgrat segueix així els passos de Pineda que ja disposa d’un tancat de més de 100 metres quadrats a la platja de Poblenou just davant del càmping Caballo de Mar destinat al bany amb gossos.

El consistori malgratenc de moment descarta l’habilitació d’una nova platja nudista, que ha quedat tancada per la seva ubicació a la desembocadura del delta de la Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics