Els comuns insisteixen en reclamar més col·laboració al govern palafollenc

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La regidora portaveu de Palafolls en Comú, Clara Hidalga, ha passat aquesta setmana pels micròfons de Ràdio Palafolls, on ha parlat sobre la situació política actual del nostre municipi.

Hidalga va defensar la utilització de la pista poliesportiva de l’skate park ja desapareguda i per la qual es pagava un lloguer d’11.800 euros a l’any, una xifra que l’actual govern no estava disposat a assumir perquè la considerava un alt cost i que, afegien, era molt superior al cost que hagués acabat suposant la compra dels terrenys. La regidora va afirmar que, tot i que no consideren “lògic” el preu pagat per l’espai, sí que comparteixen amb el PSC, també a l’oposició, que cal disposar d’una instal·lació com aquesta pels joves del municipi. En aquest sentit, espera que el govern municipal treballi per oferir una nova infraestructura, ja que creu que abans d’haver pres la decisió d’enderrocar la pista calia haver buscat alternatives d’espai.

Sobre la gestió municipal per fer front al coronavirus, Hidalga considera correcta l’actuació del govern palafollenc, tot i que creu que s’haurien d’haver tingut en compte més mesures proposades per l’oposició, posant com a exemple la moció presentada conjuntament per l’oposició. En aquest sentit, nega que la moció tingués un caràcter oportunista i aclareix que la intenció de la proposta no era fer mal al govern.

Per tot plegat, la portaveu dels comuns reclama més col·laboració a ERC, els quals considera que no treballen malament, sinó que ho fan sense tenir en compte a l’oposició; una queixa que afirma que els republicans retreien quan ells eren a l’altra banda del ple.

Hidalga insisteix en què el govern hauria de tenir més en compte l’oposició no només per les propostes presentades, sinó també a l’hora d’acordar les reunions i trobades del consistori.

La regidora dels comuns també ha volgut posar en valor la tasca dels voluntaris i voluntàries de Palafolls que han treballat incansablement durant el confinament arran del coronavirus.

 

Recupera l’entrevista completa a Clara Hidalga:

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics