URGENT

El PSC considera que l’actual govern està impulsant projectes ja preparats anteriorment

Compartiu aquesta història

En una entrevista aquesta setmana a RP, la regidora portaveu del PSC a l’Ajuntament de Palafolls, Dolors Agüera, va fer balanç dels primers 365 dies de la nova etapa política amb ERC al govern palafollenc.

La portaveu socialista va defensar la gestió de l’anterior executiu que liderava el seu partit sobre la pista poliesportiva de l’skate park, un tema que va generar polèmica a l’anterior ple ordinari de l’Ajuntament. En aquest sentit, va insistir en què la intenció era comprar el terreny, segons Agüera ubicat en un espai molt òptim per la seva utilització pels infants i joves de Palafolls. La regidora considera que el preu que es pagava fins ara de lloguer per la pista –entorn als 11.800 euros anuals- era justificat per l’ús que tenia aquesta instal·lació.

En referència a la gestió de la situació d’emergència sanitària per la Covid-19, Agüera considera que s’ha pogut afrontar bé a Palafolls gràcies a la bona situació econòmica fruit dels darrers anys.

La bona perspectiva econòmica, de fet, és l’argument que el govern de Palafolls va donar per rebutjar la proposta de l’oposició de rebaixar els sous, un gest que Agüera considerava “de solidaritat” envers la complicada situació de moltes persones afectades per la crisi derivada de la Covid-19. En aquest sentit, la socialista també assegura que els hauria agradat que el govern hagués tingut més en compte les propostes que els van formular des de l’oposició pel que fa a mesures per pal·liar els efectes de la crisi.

D’altra banda, la portaveu dels socialistes considera que el govern actual està gestionant els projectes que l’anterior executiu local ja va deixar preparats.

Agüera afirma que “esperava més” de l’actual govern, i els retreu que hagin decidit retirar elements que considera identificatius del municipi, com l’escut de la plaça del Cafè o l’estacionament de bicicletes del costat del consistori.

La portaveu del PSC afirma que sempre s’han posat a la disposició de l’actual govern a l’hora de gestionar situacions com el temporal Gloria o l’actual afectació del coronavirus, malgrat que, com els comuns, consideren que hi ha una manca de col·laboració entre govern i oposició. A la vegada, però, ha volgut agrair la bona predisposició a l’hora de consensuar els horaris de les comissions amb els grups de l’oposició.

 

Recupera l’entrevista sencera a Dolors Agüera:

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics