Palafolls enceta un nou cicle de cinema a la fresca

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls dona el tret de sortida, avui divendres, de la primera iniciativa cultural que s’impulsa després de l’aturada per la pandèmia del coronavirus.

Es tracta d’un cicle de cinema a la fresca, que es durà a terme des d’avui i durant gairebé tots els divendres del mes de juliol a la plaça del Fòrum Palatiolo.

La iniciativa s’enceta avui coincidint amb al celebració, aquest proper diumenge, del Dia de l’Orgull LGTBI, i la pel·lícula escollida gira entorn a aquesta data. Serà “3 Generaciones”, protagonitzada per Naomi Watts, Elle Fanning i Susan Sarandon i que relata el procés de reasignació sexual de dona a home d’una de les protagonistes i la reacció del seu entorn. Ricardo Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls, ha explicat aquesta setmana al Palafolls En Xarxa que la projecció del film serà una bona ocasió per reprendre l’esperit cultural i, alhora, reflexionar.

A més d’avui, les projeccions de les pel·lícules es faran els divendres 3, 10, 17 i 24 de juliol a la mateixa hora: dos quarts de 10 del vespre. El cicle combinarà pel·lícules en versió en català i en castellà, i inclourà films de tipus infantil i familiar –com “Coco”, 3 de juliol-, musical –“Yesterday”, 10 de juliol-, també de facturació quilòmetre zero –com és el cas d’“Estiu 1993”, de la catalana Carla Simón, que es projectarà el dia 17- o bé també de ciència ficció –“Men in Black International”, prevista per tancar el cicle, el divendres 24.

L’Ajuntament de Palafolls ha recordat que les projeccions del cinema a la fresca es faran seguint totes les mesures de prevenció i seguretat per evitar contagis per coronavirus. El consistori també ha previst que, en cas de pluja, les projeccions es facin al teatre; si és el cas, caldrà reduir l’aforament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics