Ingressen a presó dos homes després de dos operatius contra el tràfic de drogues a Pineda i Tordera

Foto: Mossos d'Esquadra
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Mossos d’Esquadra

El cos de Mossos d’Esquadra ha detingut a dos homes per un delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues i també per un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Segons explica el cos, en el cas de Pineda de Mar els fets van tenir lloc el passat dimarts 16, quan agents de la policia local del municipi van rebre l’avís de queixa dels veïns d’un edifici per sorolls en un dels pisos. Allà, els agents policials van detectar una forta olor de marihuana i van observar indicis sobre un possible cas de tràfic de drogues. La policia va detenir un home, de 27 anys, que es trobava al domicili per la seva presumpta relació amb un delicte de tràfic de drogues. L’individu ocupava el pis des de feia 15 dies amb un contracte de lloguer turístic. L’endemà, durant l’escorcoll de l’habitatge, s’hi van localitzar prop de 23 quilos de cabdells de marihuana valorats en 115 Mil euros. el detingut va passar a disposició judicial el passat dijous, i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

D’altra banda, a Tordera la Policia Local va informar els Mossos d’Esquadra sobre una possible plantació de marihuana en una nau industrial del municipi.

Després de la investigació, el dimecres 17 es va realitzar una entrada i perquisició a la nau, on es va localitzar una plantació de cànnabis amb més de 800 plantes i tota la infraestructura necessària per al seu cultiu. Posteriorment, informen els Mossos, es va escorcollar també el domicili del llogater de la nau i responsable de la plantació, i es van intervenir 300 plantes més.

Segons informa la policia catalana, la nau tenia connexions elèctriques fraudulentes a la xarxa i al detingut, un home de 43 anys, se l’investiga també per un delicte de defraudació elèctrica. El detingut també tenia una ordre de recerca i ingrés a presó vigent per un altre cas, per la qual cosa es va posar a disposició judicial i va ingressar a presó també el 18 de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics