Palafolls viu una revetlla tranquil·la però no exempta de vandalisme

La flama l'any passat al balcó de l'Ajuntament
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La nit de Sant Joan d’enguany venia marcada per una inevitable excepcionalitat arran del coronavirus. La impossibilitat de celebrar revetlles amb grans aglomeracions de gent ha fet disminuir la incidències, també pel que fa a les platges de la nostra zona, tancades durant tota la nit per ordre dels ajuntaments.

Segons ha informat el cap de la Policia Local de Palafolls, Miguel Ángel Marín, la revetlla d’enguany ha estat molt més tranquil·la a diferència d’altres anys. Tot i així, Marín explica que s’han registrat cremes de contenidors, també un banc de fusta, així com s’ha detingut a una persona per un presumpte cas de violència masclista. Als controls de trànsit, la policia palafollenca ha aixecat enguany una acta per tinença de drogues, un cas d’alcoholèmia positiva i un altre per conduir sota els efectes de les drogues; un balanç, segons afirma Marín, molt inferior a altres anys.

Per la seva banda, el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Palafolls, Jordi Villaret, concreta que s’han cremat 3 contenidors de paper de 3 illes diferents, ubicades davant del supermercat Consum, a l’Avinguda Costa Brava i prop de l’escola Mas Prats. El cost dels danys, on s’hi inclou també un banc cremat a Sant Lluís i papereres rebentades per petards, rondarà els 8.000 euros per les arques municipals.

D’altra banda, la revetlla d’enguany ha estat tranquil·la pel que fa als incendis forestals a la nostra zona. Segons ha informat l’ADF de l’Alt Maresme, durant la nit de Sant Joan d’enguany s’han realitzat 3 serveis, cosa que ha fet que l’agrupació hagi qualificat la revetlla 2020 com la més tranquil·la “dels darrers anys”. Un dels municipis on es va registrar un foc va ser a Tordera, abans de la mitjanit. Segons va informar la Policia Local de Tordera, el foc es va produir a la zona dels camps del Pla de Sant Esteve, al costat del carrer Pere Roquet i Aulet, com a conseqüència d’un artefacte pirotècnic. El foc va poder ser exingit i controlat i el cos local de seguretat va acabar identificant a la persona responsable.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics