Bosses per promoure el comerç de Palafolls

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls continua sumant iniciatives a la campanya “Fem Palafolls” per promoure el comerç local entre la ciutadania. Després de la publicació del vídeo en què es donava valor als negocis palafollencs i s’animava a la ciutadania a consumir als establiment del poble, ara l’Ajuntament ha inciat la distribució de bosses de roba reutilitzables per promocionar les compres de proximitat.

Segons ha informat el consistori, es tracta d’un total de 1.500 bosses amb el logotip de la campanya, on es veuen dues fletxes que convergeixen formant una “X”, que apel·la al concepte de “proximitat”.

Les bosses es reparteixen als comerços que han col·laborat en la campanya de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, els quals les regalen als clients que hi compren. El consistori afirma que si l’acció té èxit es faran més bosses per la campanya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics