Blanes aprova més mesures per reactivar l’economia després de la Covid-19

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant el ple d’aquest dijous, l’Ajuntament de Blanes va tirar endavant un nou paquet de mesures que volen servir per ajudar a la reactivació econòmica del municipi després de la pandèmia.

Les noves mesures se sumen a les que ja ha estat aprovant el consistori blanenc aquests darrers dies. Una de les noves propostes aprovades és la modificació de l’ordenança fiscal d’utilització de la via pública amb efectes retroactius des de l’1 de gener d’aquest any. Segons informa l’Ajuntament, té a veure amb als apartats referents a rodaires de temporada i similars, així com als mercats de fruita i verdura.

Segons explica el consistori, el ple de dijous va aprovar que es faci una reducció de la quota tributària del 50% i del 25% respectivament; unes noves mesures arriben després que, el passat 30 d’abril, s’aprovés la modificació del calendari de cobrament en període voluntari de diversos impostos, taxes i preus públics per ajornar els terminis de pagament d’alguns conceptes. Un mes després el ple aprovava les modificacions d’ordenances fiscals per adaptar el cobrament de diversos tributs al període en què efectivament s’hagin dut a terme les activitats econòmiques afectades pel tancament obligatori d’establiments per la Covid-19.

El nou paquet de mesures va tirar endavant amb els vots a favor de tots els representants municipals al ple blanenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics