Arrenca la Setmana de l’Emprenedoria al Maresme

Foto: StartupStockPhotos - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Consell Comarcal del Maresme ha engegat avui dilluns la 20a edició de la Setmana de l’Emprenedoria al Maresme. Segons ha informat l’ens, l’edició d’enguany se centra en formacions que ajuden a les persones emprenedores, o a aquelles que volen iniciar una nova activitat econòmica, a utilitzar les xarxes i les plataformes telemàtiques per reforçar els seus negocis.

Les activitats han començat avui dilluns amb una sessió a càrrec de Gemma Sabaté amb el títol de “Comunicació efectiva per augmentar les vendes online”. Les xerrades i càpsules formatives continuaran des de demà i fins divendres centrant-se en l’emprenedoria i les vendes, la digitalització del negoci, els ajuts d’autoocupació dels joves inscrits a la Garantia Juvenil, marketing lowcost, el comerç a Instagram, entre altres.

Segons ha informat el CCM, la Setmana de l’Emprenedoria al Maresme s’ha adaptat enguany a la situació de “nova normalitat”. En aquest sentit, totes les càpsules formatives s’imparteixen de forma telemàtica, i en el moment de formalitzar la inscripció es donen les instruccions per accedir a la formació.

L’ens supramunicipal ha informat que les activitats estan 100% subvencionades i, per tant, no tenen cap cost pels seus participants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics