La piscina municipal obre les seves portes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb restriccions d’aforament i amb totes les mesures de prevenció i seguretat necessàries per minimitzar el risc de contagi de la Covid-19, la piscina municipal de Palafolls ha obert aquest matí de dimecres les seves portes als usuaris.

Enguany, les entrades per accedir a la piscina es poden comprar de forma anticipada a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, on s’hi poden adquirir entrades de dia o bé packs de 10 tiquets. D’altra banda, també es poden comprar les entrades d’un sol dia a la mateixa piscina.

Sònia González, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls, ha explicat aquest matí des de la mateixa piscina que des del consistori s’havia establert l’obertura de la piscina municipal com a prioritat aquest estiu, malgrat la Covid-19, sempre que es poguessin complir les mesures de seguretat. En aquest sentit, la regidora d’Esports explica que arran del Covid-19 s’han hagut d’implementar diverses mesures per prevenir contagis, com ha estat la prohibició de menjar al recinte, el tancament dels vestidors i l’obertura de només 2 lavabos. També s’exigeixen les distàncies de seguretat necessàries.

Per accedir al recinte de la piscina és obligatori l’ús de mascareta, i en tot el recinte s’hi ha disposat gel hidroalcohòlic per garantir la higiene de mans.

Precisament, els accessos a la piscina és un dels punts que ha calgut reforçar per tal de vetllar correctament per les mesures per lluitar contra el coronavirus.

Aquest estiu, l’aforament de la piscina es controla de forma estricta i es limita a 180 persones a l’interior del recinte i 50 a l’interior de l’aigua. Enguany, a diferència de temporades anteriors i també arran de la Covid-19, no s’ha pogut celebrar el primer dia de portes obertes amb entrada gratuïta.

La piscina municipal es mantindrà obert durant dos mesos, fins el 31 d’agost, oferint servei de dilluns a diumenge, de 10 del matí a 7 del vespre.

Altres municipis veïns, com Tordera o Malgrat, ja han obert també les seves piscines municipals. En el cas de Malgrat, però, el recinte ha obert amb polèmica pels preus de les entrades –nens a 3 euros i adults a 5 euros-, i que han estat criticats pels usuaris de les xarxes socials perquè els consideren elevats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics