Blanes reforça el tancament a la zona del Delta

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha decidit reforçar el tancament delimitat amb estaques que protegeix la zona del delta de la Tordera, un espai que des fa dos mesos manté el seu accés tancat per protegir-ne la fauna i la flora i on també s’hi prohibeix el bany.

Segons ha informat el consistori blanenc, a finals de la setmana passada es va retirar la tanca de grans dimensions que impedia l’accés des del Carrer Vila de Madrid. Ara, aquest tancament de dos metres d’alçada s’ha tornat a recuperar, i s’ha situat com a reforç de la cordada amb estaques que s’havia instal·lat sobre la platja.

El consistori també explica que la Policia local de Blanes ha imposat fins ara una desena de multes a la zona del Delta de la Tordera. De fet, només durant el passat cap de setmana el cos local de seguretat va imposar fins a 5 sancions a persones que eren a la zona malgrat la prohibició d’accedir-hi.

L’Ajuntament de Blanes ha anunciat la intenció de demanar la col·laboració dels consistoris de Palafolls i Malgrat perquè també es reforcin dels accessos a la desembocadura de la Tordera tant des del nostre municipi com des de la part malgratenca, ja que asseguren que també s’hi ha detectat l’accés de diverses persones.

Segons fonts del consistori palafollenc, de moment l’Ajuntament de Blanes encara no s’hi ha posat en contacte per parlar sobre aquest assumpte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics