La Fira d’Atraccions de Blanes es farà del 24 de juliol al 9 d’agost amb totes les mesures per la Covid-19

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha confirmat la celebració de la Fira d’Atraccions d’aquest proper estiu dins de la celebració de la Festa Major de Santa Anna. Enguany, arran de l’afectació del coronavirus, les celebracions culturals s’han hagut de readaptar, i fins aquest cap de setmana encara hi havia la incògnita sobre si hi hauria o no atraccions.

Així, segons ha informat el consistori blanenc, l’ajuntament ha arribat a un acord amb els firaries després que aquests acceptessin les condicions d’aplicació de totes les mesures sanitàries exigides pels protocols per tal d’evitar la propagació del coronavirus.

La Fira d’Atraccions se celebrarà enguany del 24 de juliol al 9 d’agost, i la seva posada en marxa coincidirà amb els 3 dies en què s’ha concentrat la Festa Major de Santa Anna, l’últim cap de setmana de juliol.

Aquest cop també hi haurà el popular «Dia del nen», que tindrà lloc el dia 30 de juliol i en què els infants poden gaudir de les atraccions a preus reduïts.

Les atraccions s’instal·laran a l’esplanada de l’antic Pavelló d’esports i també a l’antic camp de futbol de gespa del costat. Aquest cop, però, no hi haurà atraccions ni parades al Passeig de Mar.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, una de les principals mesures que s’implementaran serà la limitació de l’aforament per a cadascuna de les atraccions en funció de la seva tipologia, per permetre una distància entre usuaris superior al metre i mig. També s’anul·laran els espais necessaris de les diferents atraccions per poder garantir aquestes distàncies i es delimitaran els espais d’espera i de circulació de persones.

Des de la regidoria de Promoció de la Ciutat s’ha assegurat que es volia poder oferir una Festa Major en la mesura del possible, però sense oblidar l’aplicació de totes les mesures de seguretat i prevenció necessàries per fer front al coronavirus.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics