L’Ajuntament es reunirà amb els comerciants de Palafolls aquest dimarts

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons informa l’ajuntament, la trobada, que tindrà lloc a les 3 de la tarda a la Sala de Plens, té tres principals objectius. D’una banda, el consistori vol explicar les accions realitzades fins al moment; també vol servir per resoldre dubtes sobre la sol·licitud de subvencions i ajuts al comerç i teixit productiu; per últim, la trobada també ha de servir per explicar quin és el projecte a nivell comercial de Palafolls dels propers anys. El consistori també deixa la porta oberta a altres aportacions, peticions i suggeriments que es puguin fer al llarg de la trobada.

La reunió de dimarts s’emmarca en el conjunt d’accions que l’Ajuntament de Palafolls està duent a terme els darrers dies relacionades amb el teixit productiu i comercial del municipi.

Per participar a la trobada d’aquest dimarts, el consistori demana que els comerciants confirmin assistència, per tal de poder adequar la sala de plens a les mesures de prevenció i seguretat necessàries per evitar contagis per coronavirus. Cal fer aquesta confirmació escrivint al mail gonzalezpsl@palafolls.cat o bé trucant al 93 762 00 43 i marcant l’extensió 253. L’ajuntament ha recordat que, per assistir a la reunió, serà obligatori l’ús de mascareta.

L’àrea de Promoció Econòmica del consistori ha aprofitat la convocatòria de la reunió per agrair l’esforç del teixit comercial de Palafolls davant la situació actual.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics