Malgrat comença a col·locar el mobiliari urbà al Passeig Marítim, que acabarà la fase 1 de la remodelació

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha començat a instal·lar, al llarg d’aquesta última setmana, el mobiliari urbà corresponent a la primera fase de les obres del Passeig Marítim.

En una entrevista a aquesta emissora, l’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, va assegurar que la previsió era donar per acabada la fase 1 dels treballs abans d’aquest juliol amb la col·locació de jardineria, bancs i papereres, així com la plantació d’arbres per fer ombra. Aquests treballs són els que posen el punt i final a la primera etapa de les obres.

En concret, segons informa el consistori malgratenc, s’han instal·lat 26 bancs al llarg del passeig, estacionaments per a bicicletes i també està previst col·locar 9 papereres.

L’ajuntament també ha informat que es plantaran 50 arbres mitjans per fer ombra a la part central del passeig, una novetat que el nou govern assegura que no es preveia al projecte inicial de remodelació de l’espai.

D’altra banda, també aquests darreres dies s’ha començat a donar continuïtat al carril bici entre la fase 1 i la fase 2 amb un vial de 2,5 meteres d’amplada i dos sentits de circulació. El carril bici va des de l’avinguda dels Països Catalans fins a l’avinguda de Colom, connectant allà amb el terme municipal de Santa Susanna. L’objectiu, segons el consistori de Malgrat, és millorar i interconnectar la xarxa de carril bici del Passeig Marítim per potenciar la mobilitat sostenible activa.

L’ajuntament està pintant el carril i també s’està reforçant la senyalització vertical tant per ciclistes com per vehicles. Segons puntualitza el consistori malgratenc, es prioritza el pas de la bicicleta respecte als vehicles motoritzats a les zones pintades de color vermell i també es regula la prioritat de girs dins del carril bici entre els usuaris de bicicletes, així com la prioritat dels vianants a tots els passos on travessen les bicicletes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics