Es reprèn el gimnàs per la gent gran

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls ha reactivat avui dilluns les classes de gimnàs per la gent gran del municipi. Les sessions, que s’inicien entre el setembre i l’octubre, van aturar-se per culpa de la pandèmia del coronavirus, i avui han tornat a oferir-se tant al barri de Sant Lluís com al centre de Palafolls, les dues ubicacions on solien fer-se les classes.

Judit González, monitora responsable de l’activitat, explica que l’activitat s’ha reprès després de gairebé 4 mesos sense fer-se i després de totes les setmanes de confinament, per la qual cosa alguns dels usuaris l’han pogut seguir fent de forma telemàtica; una opció, malgrat tot, no accessible per tothom. González assegura que els assistents agraeixen el fet de poder fer les classes a l’aire lliure, i explica que els exercicis s’adapten a les necessitats de les persones grans. La monitora ha explicat també que els ha proposat de fer activitats i sortides a l’entorn del municipi.

De dos quarts de 9 del matí fins a dos quarts de 10, es duu a terme la sessió impartida a l’exterior de la Figuerassa, i a partir de dos quarts de 10 i fins a dos quarts d’11 a la glorieta del Doctor Torner, al centre de Palafolls. Des d’allà, avui hi havia entorn a una vintena de persones, majoritàriament dones, que seguien les instruccions de Judit González. Dues d’elles eren l’Olga i l’Emilia, que s’han mostrat molt satisfetes d’haver pogut retornar a l’activitat després de tot aquest temps. Malgrat que, durant el confinament, han intentat anar seguint els exercicis des de casa, agraeixen haver pogut tornar a fer classes presencials.

Les sessions de gimnàs per la gent gran iniciades de nou avui dilluns es duran a terme durant tot el juliol i tot l’agost.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics